Gıda Sektöründe Sağlıklı Çözümler
Ana Sayfa Tarihçe İletişim Ürünler İnsan Kaynakları Bilgi / Sipariş Formu Linkler
» English 


 
"Sağlıklı bir diet için"
  
 
 

  

 



Lif Çeşitleri
 

Elma lifi
Limon lifi
Portakal lifi
Mandalina lifi
Greyfurt lifi
Yabanüzümü lifi
Bezelye lifi
Yulaf lifi
Kullanım Alanları
 

Unlu Mamüller
İçecekler, Toz Karışımlar
Diyet Gıdalar
Et Ürünleri
Dondurma, Sorbeler, Soslar
Süt Ürünleri
Pastacılık Ürünleri
Marmelat
Meyve Preparasyonları
Farmasötik Ürünlerde
 

Teknolojik Etkileri
 
Yapı ve kıvam verme
Taze mahafaza süresini uzatma
Donma-Çözünme stabilitesi verme
Aroma Taşıma
Isıya karşı dayanıklı olma (Baking Stable)
Kolay işlenme
Topaklanmayı önleme
Yüksek oranda su bağlama
Randımanı arttırma
Ürün Kalitesi Üzerine Etkileri
  
Lifçe Zenginleştirme
Nişasta ve Yağ oranını düşürme
Prebiotik etki sağlama
Renk ve lezzet verme
Kalori değerini azaltma

Copyright © 2004 - 2007 Arosel Gıda              -              Dizayn by MGM Bilişim